fbpx
Spring naar de inhoud
Home » Blog » Ondernemerscoach Julie Breemersch wint Pitch Perfect

Ondernemerscoach Julie Breemersch wint Pitch Perfect

    Julie Breemersch

    Julie Breemersch is de winnares van de Pitch Perfect-wedstrijd, georganiseerd door Business AM en Generation WOW. Een initiatief waarbij ondernemende, ambitieuze vrouwen met een baanbrekend zakelijk idee een forum krijgen om hun ondernemerstalent te tonen en anderen te inspireren.

    Julie, een getalenteerde ondernemerscoach met een achtergrond in economie en therapie, wist de jury te charmeren met haar unieke visie op persoonlijke groei als dé sleutel tot duurzaam succes. Julie Breemersch helpt ondernemers hun potentieel te ontdekken en blokkades te overwinnen. Haar aanpak omvat begeleiding via persoonlijke coaching, het geven van boeiende keynotes en het samenbrengen van ondernemers in groepen om van elkaar te leren en elkaar te inspireren.

    Angelique Foré van Generation WOW zegt: “Julie’s passie en inzicht zijn onmiskenbaar een echte aanwinst voor ondernemers.” John De Wever van Business AM voegt toe: “Binnenkort verwelkomen we Julie in onze Business AM radiostudio’s, waar ze haar verhaal zal delen en ongetwijfeld nog meer ondernemers zal inspireren. We kijken uit naar haar verhaal en de impact die ze daarmee zal creëren.”