fbpx
Spring naar de inhoud
Business AM

Sinds zijn lancering heeft Business AM zich toegespitst op het aanbieden van 24/7 business news voor een generation-on-the-move. Business AM focust op een nieuwe lichting ondernemers, bedrijven en diensten die de wereld opnieuw uitvinden en meestal zeer dicht bij de dagelijkse leefwereld van de consument staan. Retail, banking, telecommunicatie, transport, technologie en informatiediensten nemen een prominente plaats in in de dagelijkse nieuwskeuzes van de redactie van Business AM.

Sinds de start van het merk organiseerden we verschillende Business AM events onder de noemer ‘De toekomst van‘. Met andere Yuval Noah Harari, Esther Perel & James Wilks bespraken we respectievelijk De toekomst van Sapiens, De toekomst van Relaties & De toekomst van Voeding.

Business AM
Business AM

In januari 2023 lanceerden we Business AM radio. Deze is te beluisteren via DAB+, onze website, Radioplayer.be en de verschillende auidoplatformen.

Business AM-radio is jouw blik op de wereld en brengt een verfrissend perspectief op de zakelijke actualiteit. We starten met drie programma’s: The Morning Drive (live), The Preview en De Insiders. In de loop van 2023 komen er programma’s bij.

Wij zetten als eerste Vlaamse radiozender in op Talk Radio, we zijn geen muziekzender. Als zakennieuwszender focussen wij op 4 pijlers en informeren we jou over prangende politieke kwesties, economische veranderingen, innovatieve technologieën en talloze onderwerpen voor de moderne ondernemer. Steeds met een vooruitstrevende blik, een blik naar de toekomst.

Business AM Radio
Business AM Radio

Key figures

Publication form

Website, Radio, Newsletters & Events

Taal

Nederlands & Frans

Bezoekers

Vraag naar de meest recente cijfers. Door sterke groei evolueert dit snel.

Doelgroep

25-55 high end readers (homo economicus)

Publicatie

365 dagen, 24/7

Deze kunt u hier downloaden.