Home » De toekomst van

De toekomst van

“De toekomst van” is een event, in samenwerking met Canvas, dat twee maal per jaar terugkomt waarmee we graag vooruit denken. Wat brengt de toekomst?

De toekomst van Sapiens – Yuval Harari, 2020

Starten deden we in 2020 met “De toekomst van Sapiens“, gebracht door Yuval Noah Harari. Deze intellectuele rockster vulde de Lotto Arena tot de nok!

De toekomst van onze relaties – Esther Perel, 2021

In 2021 nodigden we relatietherapeute Esther Perel uit in de Stadsschouwburg Antwerpen die vooruitblikte op “De toekomst van onze relaties“.

De toekomst van onze planeet – Al Gore, 2022

Het event voor 2022 staat alvast ingepland! Dan halen we de Amerikaanse ex-vicepresident en milieuactivist Al Gore naar de Antwerpse Lotto Arena om te praten over de grootste uitdaging van de mensheid: de klimaatcrisis. Kunnen we de klok terugdraaien? Hoe dringend moeten we actie ondernemen? Wat houdt ons tegen? 

Je komt het allemaal te weten tijdens “De toekomst van onze planeet” op 17 maart 2022 in de Lotto Arena. Interesse in een duurzame samenwerking? Stuur ons een e-mail: partner@medianation.be. Of wil je tickets kopen? Dat kan via www.detoekomstvan.be.