fbpx
Spring naar de inhoud
Home » Blog » Nu in de winkel: De zomerspecial van Goodbye

Nu in de winkel: De zomerspecial van Goodbye

  Zomerspecial Goodbye magazine - Sam De Bruyn

  Een gloednieuwe Goodbye ligt op je te wachten bij de dagbladhandel en in de supermarkt. In deze zomereditie vind je naar goede gewoonte knappe reisreportages, prachtige logeerplekken, leuke adresjes en tips dichtbij en ver weg.

  1. Dossier: Citytrippen in Wallonië

  Ook in dit magazine zorgen we voor tips in eigen land. We delen daarom met veel plezier de leukste adresjes in Luik, Mons en Namen. Want Wallonië heeft veel meer te bieden dan enkel de Ardennen. Allez, on y va!

  2. Dossier: Actief reizen

  Urenlang op een strandstoel liggen aan het zwembad? Vergeet het maar! Deze zomer is er eentje om de wereld op een actieve manier te ontdekken. Wat dacht je bijvoorbeeld van kanoën in Zweden? Surfen in Portugal? Of hiken in onze eigen Ardennen? 

  3. Dossier: zomer in de bergen

  Tijdens de winter trekken we massaal de bergen in. Na het lezen van dit dossier besef je al snel dat ook de zomer hiervoor uiterst geschikt is; van uitgestrekte bloemenweides, besneeuwde toppen tot verrassende plekjes en indrukwekkende uitzichten. Wij gingen op ontdekking naar drie verschillende plekken in de Alpen. 

  4. Acht uitneembare boswandelingen

  Op zoek naar wat schaduw deze zomer? Achteraan in het magazine trakteren we je op acht uitneembare wandelingen door het bos. Trek deze zomer door het Zoniënwoud in Hoeilaart, het Bergmolenbos in Roeselare of het Neigembos in Ninove!

  5. En veel meer…

  We nemen je in dit magazine mee naar verschillende uithoeken van de wereld, denk aan Andalusië, Zuid-Afrika en Thailand. Bovendien vertelt Sam de Bruyn je alles over zijn lievelingsbestemmingen en welke Oost-Europese stad hem het meest verraste.

  Adverteren in ons magazine? Stuur snel een e-mail naar sales@medianation.be.