fbpx
Spring naar de inhoud
Home » Blog » Nu in de winkel: de herfst-editie van ons magazine Gezond

Nu in de winkel: de herfst-editie van ons magazine Gezond

  Herfsteditie magazine Gezond - Met Frances Lefebure

  De achtste editie van ons magazine Gezond is nu verkrijgbaar bij de dagbladhandel. Wat je allemaal mag verwachten? Wij lichten alvast een tipje van de sluier op!

  1. Coverinterview met Frances Lefebure

  Wij spraken met actrice en presentatrice Frances Lefebure (33) over hectische professionele tijden en haar fysieke en mentale gezondheid. Want zoals ze zelf aangeeft, vindt ze het enorm belangrijk om over dat laatste te praten.

  2. Dossier mentale gezondheid

  Onze mentale gezondheid verdient alle tijd en aandacht. Daarom wijden we er in deze editie een volledig dossier aan. Openen doen we met een interview met de mannen achter de podcast Onbespreekbaar. Nicolas en Jef zetten zich immers elke dag in om mentale gezondheid uit de taboesfeer te halen.

  Daarnaast kloppen we aan bij een psycholoog, die ons de meest voorkomende psychische problemen uitlegt. Jutta Borms laat ons kennismaken met meditatie als medicatie. We sluiten af met Evy Gruyaert, die praat over haar gloednieuwe boek ‘Start to feel great’. 

  3. Good Shit!

  Je staat er misschien niet altijd bij stil, maar wat je achterlaat in het toilet is belangrijker dan je denkt. Je ontlasting vertelt je namelijk heel wat over je gezondheid. Door je stoelgang te bestuderen, krijg je meer inzicht in je spijsvertering én leer je hoe jouw levensstijl beter kan. 

  4. Eten volgens je leeftijd

  Gezond eten is altijd belangrijk. Maar wist je dat je leeftijd verklapt welke extra voedingsstoffen je nodig hebt? Diëtiste Sanne Mouha legt uit hoe het zit.

  5. En nog veel, veel meer …

  Lekkere recepten uit ‘Rani’s Goed Plan’, het nieuwe boek van Rani De Coninck en Elise Van de Poele, alles over immuniteit, het begrip gender volledig voor je uitgelegd en nog veel, veel meer!

  Benieuwd naar meer? Ga dan snel naar de dichtstbijzijnde dagbladhandel of supermarkt voor jouw Gezond.