fbpx
Spring naar de inhoud
Home » Blog » Exclusief bezoek Al Gore uitgesteld tot juni 2023

Exclusief bezoek Al Gore uitgesteld tot juni 2023

  De toekomst van onze planeet - Uitgesteld tot juni 2023

  Op 2 juni 2022 zou Al Gore in de Antwerpse Lotto Arena de grootste uitdaging van onze tijd belichten: ‘De toekomst van onze planeet’. Door onvoorziene omstandigheden zal de Amerikaanse ex-vicepresident in juni niet naar België afreizen. Hierdoor zal het evenement met één jaar uitgesteld worden. De nieuwe datum van de uiteenzetting is echter nog niet gekend en zal zo snel mogelijk meegedeeld worden. Tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gesteld.

  Wat mag je verwachten tijdens “De toekomst van onze planeet”?

  Al meer dan 40 jaar ijvert Al Gore voor ons klimaat en verhoogt hij het globale klimaatbewustzijn. Als één van de eerste politieke leiders die aan de alarmbel trok, brengt Gore je tot nieuwe inzichten over de huidige status van ons klimaat en zet hij je aan het denken over globale ontwikkelingen.

  Tijdens zijn uiteenzetting en live Q&A wil vicepresident Gore het publiek iets bijbrengen, maar tegelijk ook inspireren. Hij tracht oplossingen aan te reiken om een duurzame toekomst voor de planeet en de mensheid veilig te stellen. Die verandering vertrekt namelijk bij ieder individu, bij een groep mensen en bij de mensheid als geheel.

  Hoe dringend moeten we actie ondernemen? Welke krachtige antwoorden en voorbeelden stellen ons in staat om deze morele uitdaging aan te gaan? Dankzij Business AM en Canvas worden jouw meest prangende vragen beantwoord!

  We hopen jullie alvast te zien op hét event van het jaar.

  Meer informatie en tickets zijn terug te vinden op www.detoekomstvan.be.