fbpx
Spring naar de inhoud
Home » Blog » Business AM lanceert Young Lab: jonge denkers, grote impact

Business AM lanceert Young Lab: jonge denkers, grote impact

  Business AM - Young Lab

  Business AM, het snelst groeiende Belgische nieuwsmerk voor ondernemers en besluitvormers, kondigt met trots de lancering van het nieuwe radioprogramma, “Young Lab”, aan. Dé kans voor jongeren om te laten zien wat ze in huis hebben en zich te ontplooien tot de leiders van morgen.

  Het innovatieve radioformat is ontworpen om de stemmen van studenten, pas afgestudeerden en kersverse starters te versterken. Het laat hen toe om hun meningen over actuele thema’s te delen en de status quo te doorbreken met hun frisse inzichten. Kortom dé kans voor jonge denkers om te laten zien wat ze in huis hebben, terwijl ze waardevolle inzichten bieden die een bron van inspiratie kunnen zijn voor ondernemers.

  Vanaf woensdag 5 april brengt “Young Lab” elke week een energieke en inspirerende discussie tussen vier gedreven studenten en starters. Tijdens dit uur durende programma zullen twee van de deelnemers het gesprek in goede banen leiden, terwijl alle deelnemers hun creativiteit, kennis en vernieuwende ideeën delen over een mix van actuele thema’s.

  Business AM – Young Lab

  Student Mauro Pauwels, die deelneemt aan het programma zegt: “Young Lab biedt ons een platform om onze ideeën en meningen te delen met een breed publiek. Het is een unieke kans om te laten zien wat onze generatie te bieden heeft en om bij te dragen aan belangrijke maatschappelijke discussies.”

  “Deze jongeren brengen een nieuwe wind naar het radiolandschap” voegt John De Wever, marketing director van Business AM, toe. “We zijn ervan overtuigd dat Young Lab een waardevolle aanvulling zal zijn op ons programma-aanbod. Het stelt ons in staat om een frisse en innovatieve kijk op actuele thema’s te bieden en helpt ondernemers te begrijpen wat er leeft bij deze nieuwe generatie. We kijken uit naar de impact die deze jonge denkers zullen hebben op ons publiek.”

  Young Lab is te beluisteren elke woensdag om 17 uur op Business AM via DAB+ en de website www.businessam.be