fbpx
Spring naar de inhoud
Home » Blog » Business AM en Cybersec Europe willen meer aandacht voor cyberveiligheid bij een breder publiek van ondernemers 

Business AM en Cybersec Europe willen meer aandacht voor cyberveiligheid bij een breder publiek van ondernemers 

  Business AM radio

  Business AM, de zakelijke nieuwssite en radiozender, en Cybersec Europe, de grootste cybersecuritybeurs in de Benelux, kondigen een samenwerking aan met als doel de aandacht voor cybersecurity bij Belgische bedrijven te verhogen. 

  Cybersec Europe is de jaarlijkse afspraak voor cybersecurity professionals om inzicht te krijgen in de laatste trends en ontwikkelingen in de industrie alsook om in contact te komen met andere collega’s en experten. Tijdens de beurs worden de meest recente en innovatieve oplossingen besproken om de cyberuitdagingen van morgen aan te pakken. 

  Als onderdeel van de samenwerking zal Business AM voor de eerste maal vanuit een mobiele studio live verslag uitbrengen van het Cybersec Europe event op 19 en 20 april in hal 7 van Brussels Expo, inclusief interviews met keynote sprekers en andere cyberbeveiligingsexperts. 

  “We zijn verheugd om in zee te gaan met Business AM voor Cybersec Europe 2023” zegt Mick den Dijker (Exhibition Manager Cybersec Europe) de organisator van het evenement. “Hun expertise in het verslaan van zakelijk nieuws zal een nieuwe dimensie geven aan onze tweedaagse beurs. We zijn ervan overtuigd dat dankzij hun aanwezigheid de kennis en expertise van de experten en keynotes meer gehoor zal vinden én het debat over cybersecurity bij ondernemers verder zal vergroten.” 

  “Als zakelijk nieuwskanaal vinden we het belangrijk om ons publiek van ondernemers en besluitvormers te informeren over de nieuwste inzichten en analyses van cruciale zakelijke onderwerpen, waaronder cyberbeveiliging”, aldus John De Wever, marketingdirecteur van Business AM. “We zijn enthousiast om samen te werken met Cybersec Europe en live verslag uit te brengen van dit belangrijke event. Als we hiermee ondernemers ertoe aanzetten om concrete acties te nemen op het vlak van cyberbeveiliging in hun bedrijf dan is ons opzet geslaagd.”