Home » Blog » MediaNation NV is op zoek naar een administratieve Wizard (aka Allround Administratief Assistant)

MediaNation NV is op zoek naar een administratieve Wizard (aka Allround Administratief Assistant)

MediaNation heeft onder andere de websites newsmonkey.be, businessam.be, gezond.be en goodbye.be, en de magazines Gezond en Goodbye in haar portefeuille, hiermee creëren we content om te informeren, te inspireren en te beïnvloeden.
Front row seats tot onze events waarbij we ‘intellectual rock stars’ op een Belgisch podium plaatsen. In het verleden traden prof. Dr. Yuval Harari en psychotherapeute Esther Perel op in Antwerpen. Volgend jaar komt ex-vicepresident Al Gore naar de Lotto Arena om er ‘De Toekomst van onze planeet’ te belichten. Ook beurzen en een radioproject staan in de startblokken!

Wij zijn, als sterkst groeiende mediabedrijf van België,  op zoek naar een administratieve wizard aka Allround Administratief Assistant die een onmisbare ondersteuning kan bieden aan het operationele drieluik: HR Management, Finance Management & Office Management.

What will you do ?

  • administratieve ondersteuning op HR-vlak, met onder andere volgend takenpakket;

Aansluitingen verzekeringen/maaltijdcheques regelen, beheer personeelsgegevens alsook doorsturen van lonen, administratie freelancers & stagiaires, posten vacatures, checklists on-/offboarding uitvoeren enz.

  • administratieve ondersteuning op Office-Management vlak, zoals;

Creatie Google-emailadressen/beheer mailaccounts, aankoop & beheer online/offline tools, key-user CRM-tool , administratie fleetbeheer, bestellen kantoorbenodigdheden,  postverwerking en allerhande administratieve taken zoals vergaderzalen/catering reservatie/…

  • administratieve ondersteuning op Finance-Management vlak, met volgende taken;

Verkoopfacturatie (voorbereiden, uitsturen naar klant en inboeken van verkoopfacturen in de boekhoudsystemen) , controle volledigheid en juistheid van inkomende facturen, melden en bespreken van afwijkingen alsook inboeken, administratief debiteurenbeheer (uitsturen aanmaningen & opvolging), behandelen van inkomende e-mails van klanten en leveranciers m.b.t. administratieve zaken, & eventueel aanvullen en/of verwerken van ad-hoc rapporten en lijsten voor meerdere belanghebbenden.


What does it take ?

•                Je behaalde een bachelor diploma of je bent gelijkgesteld door ervaring
•                Je bent discreet, betrouwbaar en punctueel
•                Je bent pro-actief en je hebt geen schrik voor verantwoordelijkheden
•                Administratie is your middle-name
•                Je bent cijfermatig & analytisch aangelegd
•                Je kan zelfstandig en autonoom werken, doch ook functioneren in team
•                Basis boekhoudkundige taken schrikken je niet af
•                Je hebt een goede basiskennis van het Frans en het Engels
•                Je kan vlot overweg met het courante Office pakket
•                Kennis Google Suite, Teamleader zijn een plus

What to expect?

Binnen MediaNation NV kom je terecht in een jong en ambitieus team dat samen met jou the next level wil gaan. Een ultramoderne werkplek (MeetDistrict) in de Ghelamco Arena in Gent wordt je uitvalsbasis.

Je komt terecht in een avontuur waarin geen week op elkaar lijkt en waarbij de goesting om bedrijvig en leergierig te zijn, dagelijks geprikkeld wordt.

Voor je gedreven inzet, krijg jij van ons in ruil een boeiende en afwisselende functie als Allround Administratief Assistant met een aantrekkelijke verloning alsook extra-legale voordelen Ben jij de administratieve wizard die we zoeken? Wacht dan niet langer en stuur je motivatiebrief en cv door naar vacature@medianation.be

Good luck! En hopelijk tot snel.